Altid kvalitet over kvantiet

Her er hele vores dejlige team

migmig1_v2.png

Johannes Ottesen

Projektleder & Partner

Johannes er 27år & har gennem 7 år drevet egen virksomhed, både flere e-commerce forretninger & affiliate virksomheder, som ledte ham på sporet af Filippinerne og det potentiale der ligger i at ansætte dernede. Sidenhen tog Lean Curve form. Johannes har boet på Filippinerne i 2 år, hvor han har opbygget vores team.

Old%20Fashioned%20Film%20Camera_edited.p

Photo Coming Soon..

Gemrald Calibara

Head Of Development

Gemrald er 39 år og har 16 års erfaring som software udvikler i en række større virksomheder, både på Filippinerne og Kuwait hvor han har boet og arbejdet i 2 år for ministeriet på større projekter. Gemrald er vores mest betroet udvikler, som har været en del af virksomheden siden opstarten.

Old%20Fashioned%20Film%20Camera_edited.p

Photo Coming Soon..

Patrik Patel

Lead Backend Developer

Patrik er 28 år og har i 7 års erfaring som software udvikler, hovedsageligt hos udviklerhuse på Filippinerne, som servicere kunder i Australien.

Old%20Fashioned%20Film%20Camera_edited.p

Photo Coming Soon..

Cromuel Limbojan

Senior Backend Developer

Cromuel er 35 år og har 13 års erfaring som software udvikler hos diverse udviklerhuse, også hovedsageligt med Australske kunder.

Old%20Fashioned%20Film%20Camera_edited.p

Photo Coming Soon..

Rachell Ann Bala

Lead Frontend Developer

Har 6 års erfaring med diverse front end løsninger, ovenpå Laravel, php og Wordpress platforme. Rachell er vores nyeste ansatte, men klare det rigtigt godt!

Hvordan har vi gjort 'outsourcing' bedre?

Hos Lean Curve udnytter vi muligheden i at rekruttere i et land hvor jobmulighederne er langt mindre. Dette giver os mulighed for at nappe de bedste udviklere fra de store firmaer ved at overbyde deres eksisterende løn og arbejdsforhold.

De øvrige udfordringer der følger med, såsom en sprogbarrierer & forståelse for lokale forhold i rekrutteringen, har vi nedbrudt gennem hårdt arbejde i form af rekrutteringer samt definering af vores interne lederskab, udviklingsprocesser og struktur i kode samt workflows, som desuden er tilgængeligt for vores kudner.