Til dig der laver rigtig mange...

Annoncer

Vi har lavet en bedre løsning..

De fleste bruger enten rigtig lang tid på skabelsen af deres annonce-billeder, betaler i dyre domme til dygtige grafikere eller aller værst, bestiller det fra grafikere, som ikke rigtig levere grafik der performer.

Derfor har vi skabt en løsning hvor pris og kvalitet mødes, til dig, som bruger mere end 50.000 kr om måneden på digitale annoncer.

Hvordan fungere det?

01

Lav bestilling via formular nederst på siden.

03

(Måske) spørg vi ind til evt. uklarheder via email.

02

Vi producere dine annoncer.

04

Vi sender dine filer til din email indenfor 72 timer

Alt efter din ordrestørrelse, vil dine filer blive sendt til dig indenfor 2 -3 hverdage fra bestilling.

Resultatet?

lc_graphic_pros_v3.png

Hold kampagnerne igang

Vores erfaring siger at en den gennemsnitlige annonce vil falde med cirka 20% i klikrate (CTR), efter blot 1-2 uger, alt efter størrelse af budget & målgruppe.

 

Hvis du hyppigt uploader nyt grafisk materiale, vil din CTR & ROI kun falde begrænset, da kampagnen vil komme tilbage med nyt liv for hvert skift (vist i den orange kurve).

Sku op for din Profit

Vores service er fokuseret på at levere et bredt varieret udvalg af annoncer til alle dine kampagner.

 

Det gør at du kan øge antallet af splittest samt den kreative variationen i de afprøvede annonce designs, som burde løfte din gennemsnitlige CTR og ROI væsentligt.

lc_graphic_pros_c3.png

Hvordan sikre vi kvalitet?

rocket_lc_v1.png

Dine kreative Ideer

Vi forholder os naturligvis grundigt til dine egne ideer til hvordan annoncerne skal se ud. Vi holder os naturligvis også indenfor evt. retningslinjer for din kampagne & brand identity.

Konkurrence Analyse

For hver ordre, udfører vi en markedsanalyse via spy tools, som giver os et indblik i hvilke successfulde og fejlede annoncer, som lige nu konkurrerer mod dine annoncer.

Vores erfaring & best practice

De 2 ovenstånde punkter bliver vores udgangspunkt, når vi til sidst tilfører selvfølgelig vores egne gennemtestede design metoder for at sikre levering af nutidige og konkurrencedytige designs i bred variation.

migmig1_v2.png

Jeg har gennem de sidste 7 år drevet annoncer for godt 10 mio kr. på Facebook, Google, Linkedin og andre banner-netværk, for en bred vifte af produkter og services, både som konsulent og web-shop ejer.

 

En af de største udfordringer ved at skalerer annonce-kontoer, er det uundgåelige hurtigt voksende behov for nyt visuelt materiale, når du skruer annoncebudgettet op.

 

Allerde ved 50.000 kr.+ pr. måned vil jeg vurdere at dit behov for nyt materiale kunne være ret stort.. (optimalt set 20-40 bannere pr. måned)

Ét godt eksempel fra min annonce konto, er en annonce fra en 6 mdr. lang kampagne i 2020. Denne ene annonce kørte i 2  målrettede 300.000 danskere med én af disse annoncer og ramte 100.000+ Danskere, op i mod 2-3 gange for bare 10.000 kr...

 

Det betyder at dem i målgruppen, som har interesse i din annonce, højst sandsynligt har klikket nu. Det er derfor CTR (klikrate) og ROI (return on investment), altid falder efter et par uger...

Johannes Ottesen
Direktør, LeanCurve.

Udfyld formularen & modtag dine bannere indenfor 1-3 hverdage

Klik her når du har udfyldt

alle felter nedenfor.

arrow&v
Vælg Din Pakke:
arrow&v
arrow&v

Udfyld information om hvert produkt nedenfor.

Du kan vælge at udfylde det maksimalt tilladte antal produkter for den pakke du har valgt. Du kan også udfylde færre produkter og få flere annoncer til hvert produkt.

 

OBS: Udfyld KUN det maksimalt tilladte antal produkter for den pakke du har valgt ovenfor.

Produkt 1

Klik her

Produkt 3

Klik her

Produkt 5

Klik her

Produkt 7

Klik her

Produkt 9

Klik her

Produkt 2

Klik her

Produkt 4

Klik her

Produkt 6

Klik her

Produkt 8

Klik her

Produkt 10

Klik her