Hvad har vi bygget?

Vi har siden opstarten specialiceret os i udvikling af PHP/Laravel web apps & Custom API'er. Vi har både bygget fra bunden & udvidet eksisterende web apps og API løsninger.

 

logo_web_cphdia.png
gq2.png

CPH Diagnostisk Center A/S er en privatejet klinik i centrum af København, som har erfarne radiografer og speciallæger i radiologi, som udfører MR- og CT-scanninger samt røntgen- og ultralydsundersøgelser.

Web App & Custom API 

Laravel (PHP), Vue.js, Vuetify

LeanCurve har designet og udviklet hele systemet fra bunden. Web appen har til formål at søge og hente patientdata fra de respektive PACS servere på klinikken, via et custom API, hvorefter personale på klinikken kan browse, udvælge og fremsende denne data (DICOM data) -via email og SikkerMail.

Hele web appen og det bagvedliggende system/servere følger de højeste sikkerhedskrav fra Datatilsynet (GDPR). Løsningen er den første af sin slags og har været live siden årsskifte 2021.

logo_web_dtm2.png
logo_web_tachines2.png

Danske Transport Medier, grundlagt i 1997, driver en række online platforme, som har til formål at binde transport branchen sammen i Danmark.

Web App & Custom API 

Laravel (PHP), Vue.js, tailwind

Behovet var at skabe en ny platform, som skulle programmeres helt fra bunden, således virksomheden har komplet ejerskab af platformens kildekode, samt frihed for diverse modificeringer og udvidelser.

Hernæst skulle designet også opgraderes for at skabe en mere intuitiv bruger oplevelse. Designet er udarbejdet i samarbejde med Mafiko.com.

Platformen er skrevet i Php, Laravel, og koblet sammen med kundens eksisterende Laravel custom API motor, som også er gennemgået en større opgradering i form af automatiseringer i forbindelse med projektet.

 

 

log4.png

Gottlieb & Co. er et kreativt og strategisk bureau, grundlagt i 1980. De har i mange år fungeret som et full service mediehus for flere af Danmarks største hotelkæder.

Tracking, Frontend, Media Buying

Wordpress, Facebook Ads

Gottliebs in-house fokus, ligger på de kreative og strategiske processer. Derfor de LeanCurve som primær underleverandør på eksekveringen af en række digitale opgaver i 2019.

 

Vi har siden da varetaget vigtige opgaver såsom digital annonceadministrering samt teknisk assistance for deres in-house udviklere, ifht. opsætning af tracking, tilretning af kampagnesider mm.