Cases

På tværs af de 2 stiftere og 4 ansatte i virksomheden, har vi mere end 50 års erfaring indenfor forretningsudvikling, softwareudvikling & go to market strategier.

Danske Transport Medier ApS

Danske Transport Medier, grundlagt i 1997, driver en række online platforme, som har til formål at binde transport branchen sammen i Danmark.

Virksomhedens primære fo Lastbilbasen.dk, hvor danske erhversdrivende, køber og sælger lastbiler samt mange andre tunge industrielle maskiner.

MVP Web App

Med planer om ekspansion af virksomhedens markedsplads, til både Sverige, Norge og England, var behovet at skabe en ny platform, som skulle programmeres helt fra bunden, således virksomheden har komplet ejerskab af platformens koldekode, samt frihed for diverse modificeringer og udvidelser.

Hernæst skulle designet også have en opgradering til et mere estetisk look, med mere intuitive user flows. Designet er udarbejdet i samarbejde med Mads Bruun hos, hos Mafiko.com.

Platformen er skrevet i Php, Laravel, og koblet sammen med kundens eksisterende Laravel custom API motor, som også er gennemgået en større opgradering i form af automatiseringer i forbindelse med projektet.

Markedsføring & Tech service

Gottliebs in-house fokus, ligger på de kreative og strategiske processer. Derfor de LeanCurve som primær underleverandør på eksekveringen af en række digitale opgaver i 2019.

 

Vi har siden da varetaget vigtige opgaver såsom digital annonceadministrering samt teknisk assistance for deres in-house udviklere, ifht. opsætning af tracking, tilretning af kampagnesider mm.

Gottlieb & Co. A/S

Gottlieb & Co. er et kreativt og strategisk bureau, grundlagt i 1980. De har i mange år fungeret som et full service mediehus for flere af Danmarks største hotelkæder.

 

Leverancerne består blandt andet af hjemmesider, videomateriale og digitale marketingskampagner og meget mere.

Cph Privathospital A/S (Qvist Gruppen)

Christoffer Witt Qvist (qg.dk), som er privat investor i danske privathospitaler, har stiftet en SaaS virksomhed, med det formål at tilbyde egne samt andre hospitaler bedre IT Løsninger.

Christoffer har med flere exits bag sig, dermed erfaringen og kontakterne til at skabe en sådan virksomhed med det rigtige IT team i ryggen.

MVP Web App

Som ansvarlig for virksomhedens software afdeling, har LeanCurve siden 2020 haft et tæt samarbejde med Christoffer samt tilkoblede IT konsulenter i Danmark, med viden om, og kontrol over de fysiske PACS (Linux) servere på Hospitalerne.

LeanCurve har udviklet systemet fra bunden i Php, Laravel. Web appen har til formål at søge og hente patientdata fra de respektive PACS servere på Hospitalerne via et custom API, hvorefter personale på klinikken kan browse, udvælge og fremsende denne data (Altså DICOM data, som er røgten, CT scan mv.).

Web appen fremsender de udvalgte filer via email samt SikkerMail efter de højeste sikkerhedsstandarter ifølge bla. GDPR (hvilket løsningen er den første til at gøre).